04 juli 2015

Dambesök på Kasinoskutan

Desiree på äventyr i Hong Kong

Hong Kong OCEAN TERMINAL, SOUTH SIDE, HONG KONG
2015-07-04, kl 13:15 svensk tid


Middag i "japanen"
För tillfället sprids lite extra glädje ombord i STAR PISCES i och med att Desiree är på besök hos mig. I onsdags mötte jag upp henne på Hong Kongs flygplats och efter ett kärt återseende kunde vi tillsammans kliva ombord PISCES vid Ocean Terminal. Kanske därav också de glesa uppdateringarna, dagarna går fort med kortare besök på landsidan och gemensamma måltider ombord. Riktigt härligt att kunna få visa upp PISCES för henne och att hon får träffa gamla och nya bekantskaper här på Star Cruises flaggskepp. Samma kväll hon kom ombord bjöds det på utsökta asiatiska delikatesser i Sushi Bar i sällskap av kapten Vonasek och Staff Captain Nordman.

Vädret är utmärkt och vi planerar ett besök på Disneyland innan hon åker hemåt på fredag. General Drill får hon också delta i, något som hon säkert saknar från tiden på AQUARIUS och GEMINI. Däremellan kan det säkert bli lite shopping i Ocean Terminal och kanske nått besök över på Hong Kong-ön dessutom.

Tiden går fort och jag är redan halvvägs genom den här törnen och snart hoppas jag få njuta av lite svensk sommar också.

STAR PISCES vid Ocean Terminal. Färskvattenbunkring pågår

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar