28 september 2015

Sista inlägget från Sverige på ett tag

Vår nya lägenhet i Köping
Nya jobbet i Tyskland drar igång senare i veckan så det här får betraktas som det sista blogginlägget som skaldas i Sverige på ett bra tag framöver. I stället kommer fortsättning att följa från kammaren nere i Papenburg. Exakt hur jag kommer att bo är inte riktigt klart än men när jag kommer till varvet på torsdag så kommer allt sådant att visa sig.

Så just nu packas det för fullt men det är inte bara resväskorna som packas för i och med förflyttningen till Tyskland så kändes det än mer onödigt att betala hyra för min hyresrätt i två år utan att den egentligen används. Såklart hade jag kunnat säga upp lägenheten och magasinera möblerna under tiden men jag valde istället att investera i en bostadsrätt så att det åtminstone är till stor del mig själv jag betalar till under tiden. Jag ville gärna ha något boende kvar här under tiden som man kan bo i när man tittar hem under någon helg eller semester. Så det är flyttlådor både högt och lågt just nu och när vi sen väl får tillträde till vår nya lägenhet så får det bli en blixtvisit i Sverige för att flytta.

Vill också passa på att slå ett slag för min bil som just nu ligger ute till försäljning. Auktionen på Garantibil avslutas ikväll så se till att lägga ett bud om ni är intresserade. Det är en fantastisk bil som jag inte hade tänkt sälja men när det nu blir flytt till Tyskland så hamnade saker och ting i en annan dager. Missa inte chansen utan klicka på länken nedan för att vara med och slåss om en riktig pärla.

https://www.garantibil.se/kopa/auktion/auctions-37220/volvo-t6-r-design-329hk--11
Annars lunkar allt på och Desiree går i väntans tider där hemma på Filippinerna. Förhoppningsvis kan hon så snart som bara möjligt göra mig sällskap nere i Tyskland. Vi har inte setts på ett tag nu men självklart har vi daglig kontakt via internet. Hur hade det gått utan den moderna tekniken kan man undra?!

Ha det gott och på återhörande från Papenburg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar