25 november 2015

Drömkryssning

Nybygge S711, GENTING DREAM
http://dreamcruiseline.com
Det har varit en del ändringar och planerande sen jag kom ner hit eftersom man siktat på att introducera ett nytt varumärke i koncernen. För någon vecka sen blev det också offentligt i och med att man lanserade hemsidan för det nya DREAM CRUISES som kommer att vara ett premium-varumärke under vilket man kommer köra de två nya fartygen som vi bygger här i Papenburg. Båt nummer ett (S711) kommer att heta GENTING DREAM och båt nummer två (S712) kommer att få namnet WORLD DREAM. I och med första båten planerar man också att börja gå från en ny hamn, Nansha, i Pärlflodens delta. För den nyfikne går det bra att titta in på Dream Cruises hemsida http://dreamcruiseline.com

Tiden går fort här nere och det har redan fallit den första snön över Papenburgs gator. Den fick inte ligga kvar men temperaturerna har i alla fall nosat kring celsiusskalans negativa del. Så mycket mer vinter än så blir det inte här säger dem som vet. Några enstaka dagar med snö och då är det kaos har jag fått höra. Bilresan från hemmet till varvet, som normalt tar cirka 7 minuter, förväntas då ta cirka 2 timmar. Förhoppningsvis kommer snön på en lördag då så det inte utgör något problem på den fronten.

Idag fyller min kära Desiree år och det kommer vi fira med god mat på en lokal restaurang. Det är också idag 2 år sedan vi blev tillsammans, vilket såklart uppmärksammas det också.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar