05 januari 2016

God fortsättning på 2016

Praktfull bröllopstårta från "Anettes söta bak"
Brudparet på herrgården
2015 slutade på ett utmärkt sätt. Inte nog med att jag för första gången på 5 år fick fira jul hemma, med ett hemlagat julbord och allt därtill, dessutom vigdes Desiree och jag i Köpings rådhus den 28 december. Vigselförättare var en av mina absolut bästa vänner, Andreas, och inför en liten skara bestående av familj, släkt och närmaste vänner sa vi ja till varandra och lovade varandra evig trohet. Fantastiskt härligt att få uppleva en sån kärlekens dag.

Ringarna
Vi kunde inte ha haft bättre väder heller. Dagarna innan bröllopet var det regn och mörker men så kvällen före bröllopet började det snöa, det blev kallt och på måndagsmorgonen när vi slog up ögonen så var det klart och fint väder. Hår och smink (ja inte mitt) fixades på Frissan, fotografering skedde i solskenet och på eftermiddagen efter vigseln transporterades vi till Kohlswa Herrgård där vi avnjöt en god middag, dansade och sjöng. En härlig bröllopsfest i mysig miljö.

Dukningen gick i rött och guld
Sen var det snart dags att åka söderöver mot Tyskland igen. Vi åkte redan i lördags för att få en vilodag innan jobbet drog igång i måndags. Nästan 118 mil var det mellan Papenburg och Köping och med stopp på Bordershoppen och väntan på färja i Puttgarden på vägen upp så tog det 13.5 timma och med shoppingstopp på Väla Centrum på vägen ner tog det 14 timmar. Vädret var gott dock båda vägarna så det utgjorde inga större hinder. Natten mellan lördag och söndag i Papenburg bjöd dock på rejält underkylt regn vilket resulterade i ett 1 cm tjockt lager av is över hela Passaten. Jösses!! Eftersom det är så fuktigt här nere så känns de 4 minusgraderna idag som minus 20 snarare. Riktigt bistert!

4 kommentarer:

 1. Men åh så roligt! Stort grattis till brudparet!!!
  /Daniel som också tillbringade bröllopsnatten på Kohlswa herrgård för tio år sen😊

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Kul med lokal anknytning. Ett mysigt ställe helt klart!

   Radera