14 augusti 2016

Var tar tiden vägen?

En klocka i en tenderlobby ombord
Som ni säkert noterat är det glest mellan inläggen.. Jag ställer mig ideligen frågan: var sjutton tar tiden vägen? Full rulle på jobbet hela dagarna och de få kvällstimmarna spenderad med min underbara fru. Tanken går ofta till bloggen men att plocka fram datorn och sätta sig ner och författa tycks vara svårare.

Fast jag vill inte ge upp :) så med tanke på att Genting Dream dras ut ur hallen nästa vecka och att färdigställandet går in i slutskedet kommer det finnas ännu mindre tid över till blogginlägg. Så jag tänkte mig följande upplägg för den närmsta framtiden. Istället för längre blogginlägg kommer jag lägga ut fler bilder istället så att ni kan fortsätta följa bygget, provturen och så vidare.

Jag lägger ut samma bilder här som inlägg som de bilder jag delar på sociala medier.

Hoppas ni fortsätter hålla koll på vad som händer hör i Papenburg, det är en minst sagt spännande tid vi går till mötes

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar